Brunch - Kasteel van Brasschaat
15609
page-template-default,page,page-id-15609,_masterslider,_ms_version_3.1.1,et_bloom,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Brunch

Brunches op zondag 3 september, 8 oktober, 5 november en 3 december

 

van 11 tot 15u

 

BRUNCH BUFFET

• Warme chocoladebroodjes-rozijnen-pecannoot en croissants
• Ambachtelijke cake- peperkoek en speculaas
• Variatie aan boerenbroden om zelf te snijden
• Kleine restaurantbroodjes, brood om te toasten en zachte broodjes
• Variatie aan ontbijtgranen
• Verse fruitsappen en vruchtensalades om zelf samen te stellen
• Selectie aan kazen en charcuterie
• Yoghurt
• Huisbereide confituren en honing
• Choco en speculaaspasta
• Spiegeleitjes en roerei natuur of met tomaat, bosui, sjalot, kaas, spekjes,… zelf samen te stellen en à la minute bereid door de chef
• Ontbijtworstjes en ontbijtspek
• Verse Brusselse wafels en pannenkoekjes

SOEP VAN HET HUIS

• Soepje geselecteerd volgens het seizoen

KOUD BUFFET

• Buffelmozzarella met tomatenvariëteiten en basilicum
• Tomaat met grijze garnalen, ei en ajuin
• Vitello tonato
• Rundcarpaccio met ruccola en parmezaan
• Gevarieerde visschotel: gerookte vis en vistapanades
• Spaanse seranoham met meloen
• Caesar salade: gerookte kip met Romeinse sla en caesardressing
• Selectie van ambachtelijke patés en zijn confituren
• Rundstartaar met gedroogde kappers, pickles en aardappelkrokantjes
• Frisse salades en sauzen, broodvariatie

WARME GERECHTEN

• Op velkant gebakken rode poon, zeevruchten, courgette, worteltjes en blanke botersaus
• Gebakken vis, broccoli, citroen, karnemelk en verse tartaarsaus
• Bout van everzwijn
• Parelhoen “baluchon”, pistache, boschampignons en gebakken zilveruitjes
• A la minute versneden lamsnoot, runds en melkvarken

Vergezeld met een variatie aan aardappelbereidingen, seizoensgroenten,warme sauzen en verse pasta

• Voor de kleinsten wordt nog kipfilet met verse appelmoes, mini hamburgertjes en balletjes met kriekjes voorzien

In de lente/ zomermaanden worden enkele gerechten bereid op de BBQ

DESSERTEN BUFFET

• Crème brulée
• Variatie aan ovenverse taarten
• Rijstpap
• Chocolademousse
• Tiramisu
• Warme tartaar van ananas met koude sabayon
• Keuze uit enkele ambachtelijke ijscrèmes

Ook voor vegetariërs en personen die een gluten- of lactosevrij dieet volgen voorzien we graag aangepaste gerechten.


Allergenenlijst op aanvraag ter beschikking, kan variëren, gelieve allergenen op voorhand te vermelden.

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan het assortiment te maken.

Volwassenen: € 65,- p.p. (incl. btw)

(inclusief forfait dranken: aperitief, koffie en thee, wijnen, frisdranken en waters)

Kinderen 5-12 jaar: € 29,- p.p. (incl. btw)

(inclusief forfait dranken: aperitief, frisdranken en waters)

Kinderen t.e.m. 4 jaar gratis

Reservatie verplicht

Tel.: 03/650 11 00

E-mail: info@kasteelvanbrasschaat.be