Brunch - Kasteel van Brasschaat
15609
page-template-default,page,page-id-15609,_masterslider,_ms_version_3.5.8,et_bloom,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Zondagbrunch, vol beleving

Volgende data

4 oktober
1 november
15 november | Wildbrunch
22 november | Wildbrunch
6 december | Covid Proof Sinterklaas
20 december | Wildbrunch

van 11 tot 15u

Zondagbrunch, vol beleving

Volgende data

4 oktober
1 november
15 november | Wildbrunch
22 november | Wildbrunch
6 december | Covid Proof Sinterklaas
20 december

van 11 tot 15u

Geniet elke eerste zondag van de maand van de heerlijke Kasteelbrunch in een ruime en veilige omgeving. Laat je een hele middag culinair verwennen met heerlijke brunch- en lunchklassiekers. Van oesters, huisgerookte zalm en gamba’s tot entrecote op de OFYR barbecue: de rijkelijke buffetten zullen bij iedereen in de smaak vallen. En vergeet vooral het dessert niet!

Voorbeeldmenu Maandelijkse Brunch

AMUSES

Oester – nam kee vinaigrette of natuur
Steak tartaar italienne, focaccia en parmezaan

ONTBIJTBUFFET

Roereitjes, spek, boudin

Tomaat, champignon, groene kruiden

Bonen in tomatensaus

Croissant en viennoiseries

Assortiment pistolets

3 soorten artisanale confituur in weckpot

KOUD BUFFET

Assortiment salades

Quinoasalade met veenbes, pompoenpit en dragon

Gebrande bloemkool, granaatappel en pistache

Venkelsalade met geroosterde peer en pecorino

Butternut, cévenne ui en groene linzen

Rode biet, mango en walnoot

Orcietra met broccoli, pecannoot en rode peper

Burratta met kastanjes en olijfolie finca fabara

Vitello tonato, carpaccio di manzo en tartaar van tonijn

WARME GERECHTEN
door onze chefs bereid in de zaal

Grill

Entrecote en tomahawk “huts”, uit de hoge Veluwe

Gevulde Bresse kip “adolphy”

Zalm in bladerdeeg, witte wijnsaus met tomaat ne grijze garnaal

Warme gerechten

Vol au vent van Kalmthoutse hoevekip, waterkerssalade met groene appel en walnoot

Vegetarische curry met kikkererwt, pompoen, spinazie en jasmijnrijst

Rundsstoverij met amandelkroketjes, zilverui en rode wijn

Savooikool à la crème

Gratin savoyard met spitskool en spekjes

Groene asperges, bimi en sugar schnapps

Rozemarijnaardappeltjes met tomatenboter

Risotto met beukenzwam en tuinboontjes

 

Op aanvraag voorzien we een kindermenu voor de allerkleinsten

DESSERTENBUFFET

Crumble van gekarameliseerde appel, hazelnoot en chocolade

Chocoladetaart met Anglaise saus

Tiramisu

Gemarineerde appelsien met kaneel, steranijs en muntsuiker

Arlequin van witte en donkere Callebaut chocolade

Huisgemaakte vanillerijstpudding

Vanille ijs met pinda en karamel

Assortiment huisgemaakte patisserie

Crème brûlée

Poffertjes met bloemsuiker en hoeveboter

Ook voor vegetariërs en personen die een gluten- of lactosevrij dieet volgen voorzien we graag aangepaste gerechten.


Allergenenlijst op aanvraag ter beschikking, kan variëren, gelieve allergenen op voorhand te vermelden.

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan het assortiment te maken.

Volwassenen: € 69,- p.p. (incl. btw)

(inclusief forfait dranken: aperitief, koffie en thee, wijnen, frisdranken en waters)

Kinderen 5-12 jaar: € 29,- p.p. (incl. btw)

(inclusief forfait dranken: aperitief, frisdranken en waters)

Kinderen t.e.m. 4 jaar gratis

Reservatie verplicht