Oester – nam kee vinaigrette of natuur
Steak tartaar italienne, focaccia en parmezaan
Roereitjes, spek, boudin
Tomaat, champignon, groene kruiden
Bonen in tomatensaus
Croissant en viennoiseries
Assortiment pistolets
3 soorten artisanale confituur in weckpot
Assortiment salades
Quinoasalade met veenbes, pompoenpit en dragon
Gebrande bloemkool, granaatappel en pistache
Venkelsalade met geroosterde peer en pecorino
Butternut, cévenne ui en groene linzen
Rode biet, mango en walnoot
Orcietra met broccoli, pecannoot en rode peper
Burratta met kastanjes en olijfolie finca fabara
Vitello tonato, carpaccio di manzo en tartaar van tonijn
Grill
Entrecote en tomahawk “huts”, uit de hoge Veluwe
Gevulde Bresse kip “adolphy”
Zalm in bladerdeeg, witte wijnsaus met tomaat ne grijze garnaal
Warme gerechten
Vol au vent van Kalmthoutse hoevekip, waterkerssalade met groene appel en walnoot
Vegetarische curry met kikkererwt, pompoen, spinazie en jasmijnrijst
Rundsstoverij met amandelkroketjes, zilverui en rode wijn
Savooikool à la crème
Gratin savoyard met spitskool en spekjes
Groene asperges, bimi en sugar schnapps
Rozemarijnaardappeltjes met tomatenboter
Risotto met beukenzwam en tuinboontjes
Op aanvraag voorzien we een kindermenu voor de allerkleinsten
Crumble van gekarameliseerde appel, hazelnoot en chocolade
Chocoladetaart met Anglaise saus
Tiramisu
Gemarineerde appelsien met kaneel, steranijs en muntsuiker
Arlequin van witte en donkere Callebaut chocolade
Huisgemaakte vanillerijstpudding
Vanille ijs met pinda en karamel
Assortiment huisgemaakte patisserie
Crème brûlée
Poffertjes met bloemsuiker en hoeveboter
Ook voor vegetariërs en personen die een gluten- of lactosevrij dieet volgen voorzien we graag aangepaste gerechten.
Allergenenlijst op aanvraag ter beschikking, kan variëren, gelieve allergenen op voorhand te vermelden.
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan het assortiment te maken.
(inclusief forfait dranken: aperitief, koffie en thee, wijnen, frisdranken en waters)
(inclusief forfait dranken: aperitief, frisdranken en waters)